Català - Castellano - English - Français

empresa

QUI SOM?

Som una empresa familiar fundada l’any 1929 dedicada a la fabricació de caixes i estoigs de fusta de prestigi.  Mestres, S.A.U. ha estat sempre vinculada al món vitivinícola degut a les necessitats de la comarca del Penedès.

Fundada per ANTONI MESTRES, inicialment es dedicava a la fabricació de garrafes i cistelleria relacionades amb el món del vi i cava. En funció de la normativa vigent, aquestes garrafes havien d’anar protegides amb fusta. D’aquí ve l’origen de perquè la fusta ha estat sempre lligada a l’empresa fins el dia d’avui.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Al llarg del anys els nostres productes han sofert diferents canvis en quant a formats i acabats depenent de les necessitats del propi mercat, que ens ha obligat a adaptar-nos a les noves tendències. Actualment treballem per diferents sectors vinculats a: Vins i Caves, Expositors , Alimentació, Jardineria , Joieria, Altres.

QUALITAT

L’experiència de molts anys en la fabricació d’alta qualitat ens ha permès seguir de prop aquesta evolució. És per això que la nostra filosofia de producció es basa en la millora contínua del procés productiu per tal d’aconseguir una màxima qualitat en cada producte. Cal remarcar que la nostra empresa compleix les normes fitosanitàries NIMF nº 15 de la fusta amb el Nº ES-08-0002 HT DB.

DISSENY

En aquest mercat hem estat sempre pioners en conceptes de suports i disseny d’interiors, havent patentat diferents sistemes de subjecció per a botelles. El nostre departament tècnic de disseny està a la disposició dels nostres clients, ja que sabem que el disseny és el que diferenciarà i ressaltarà el caràcter propi de cada producte.

EVOLUCIÓ TECNOLÒGICA

La maquinària d’última generació incorporada recentment ens ha permès fer coses que tant sols fa uns anys eren impensables de produir a nivell industrial, per així poder oferir als nostres clients una millor qualitat i presentació de tots els nostres productes. Això sí, sempre tenin en compte un respecte mediambiental (que implica utilitzar fusta de cultiu sostenible), i el compliment de les normatives vigents.
Logo Mestres, S.A.U.
C/ Cortina 8 - 10
Tel: 637 419 508 - Fax: 938 170 370
08870 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Espanya
mestres@mestres-sa.com
 
Logo Xhtml vàlidLogo CSS vàlidEnllaç a disseny web pardo